Programmatie

Spy

Spy

AVANT-PREMIÈRE
Susan Cooper (Melissa McCarthy) is een pretentieloze analist bij de CIA en de miskende held achter vele gevaarlijke operaties. Maar als haar partner (Jude Law) plotseling verdwijnt en een andere topagent (Jason Statham) in opspraak raakt, verruilt ze haar kantoorbaan voor die van infiltrant. Om de mensheid voor een ramp te behoeden, begeeft ze zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar.
Za 30/05: 14:00 16:00 20:00
Zo 31/05: 14:00 16:00 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal
San Andreas

San Andreas

NATIONALE PREMIÈRE
De beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. Californië wordt getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Een SAR-helikopterpiloot (Dwayne Johnson) en zijn van hem vervreemde vrouw reizen van Los Angeles naar San Francisco, om hun enige dochter te redden. Hun gevaarlijke reis naar het noorden is slechts het begin.
Vr 29/05: 20:00
Za 30/05: 20:00
Zo 31/05: 16:00 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Project T (Tomorrowland)

Project T (Tomorrowland)

Disney Project T is een meeslepend en mysterieus avontuur van tweevoudig Oscar®-winnaar Brad Bird, met Academy Award®-winnaar George Clooney in de hoofdrol. Frank (George Clooney) is een voormalig wetenschappelijk wonderkind die gebukt gaat onder teleurstellingen; Casey (Britt Robertson) is een nieuwgierige tiener met een grote interesse in de wetenschap. Samen gaan ze op missie: ze willen de geheimen onthullen die schuilen achter het mysterieuze Tomorrowland, een plaats die zich in een andere dimensie bevindt en alleen maar lijkt te bestaan in hun herinneringen. Hun gedeelde missie en lot zal de wereld - en hun eigen toekomst - voorgoed veranderen.  Het scenario van Disney Project T werd geschreven door Brad Bird en Damon Lindelof (medeschrijver van "Lost") en is gebaseerd op een verhaal die zij samen schreven met Jeff Jensen. Disney Project T neemt kijkers mee op een ongelooflijke reis naar een wereld waar dromen de bovenhand nemen en het avontuur nooit stopt.
Vr 29/05: 20:00
Za 30/05: 14:00 20:00
Zo 31/05: 14:00 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Mad Max : Fury Road

Mad Max : Fury Road

De film speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen. Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd.
Vr 29/05: 20:00
Za 30/05: 16:30
Zo 31/05: 16:30
Alle LeeftijdenDigitaal
Bloed, Zweet en Tranen

Bloed, Zweet en Tranen

BLOED, ZWEET & TRANEN gaat over de opkomst en de tragische ondergang van Nederlands meest geliefde volkszanger André Hazes.
Vr 29/05: 17:00
Za 30/05: 16:15
Zo 31/05: 18:00
Alle LeeftijdenDigitaal
The Avengers 2 : Age of Ultron

The Avengers 2 : Age of Ultron

The Avengers, een buitengewoon team van superhelden bestaande uit Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America komen opnieuw samen om de strijd aan te binden tegen Ultron, een intelligente robot. Ultron is een creatie van Tony Stark, die deze zelfbewuste robot samen met een legioen drones ontworpen heeft om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. Wanneer Ultron echter begrijpt dat de mens de grootste bedreiging voor vrede en geluk vormt lopen de zaken uit de hand.
Vr 29/05: 17:00
Za 30/05: 14:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Shaun Het Schaap : De Film
Vlaamse versie

Shaun Het Schaap : De Film

Wanneer Shaun besluit de dag vrij te nemen en plezier te maken, krijgt hij meer actie dan hij had voorzien. Een vergissing met de Boer, een caravan en een zeer steile heuvel leidt ze allemaal naar de Grote Stad. Het is nu aan Shaun en de kudde om iedereen veilig terug naar huis te brengen.
Zo 31/05: 14:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Home
Vlaamse Versie

Home

Het draait om Captain Smek de arrogante leider van de Boov, een alienras dat de Aarde kiest als hun nieuwe thuis. Ze schoppen alle mensen van de planeet af, maar een handjevol weet uit handen van de aliens te blijven. Het koppige tienermeisje Tip ontsnapt en ontmoet de irritante alien Oh die is verstoten. Samen gaan ze op reis om de mensheid te redden.
Za 30/05: 18:15
Alle LeeftijdenDigitaal
Suite Française

Suite Française

Lucille Angelier (Michelle Williams) ziet bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog haar man vertrekken naar het front. Eigenlijk heeft ze nooit van hem gehouden. Zij blijft achter met haar schoonmoeder (Kristin Scott Thomas) en brengt haar tijd door met piano spelen. Maar wanneer ze verplicht worden een Duitse officier (Matthias Schoenaerts) te huisvesten, een man genaamd Bruno von Falk, die in zijn vroegere burgerleven componist blijkt geweest te zijn, voelt ze zich al vlug tot de man aangetrokken.
Vr 29/05: 17:00
Za 30/05: 18:00
Zo 31/05: 18:00
Alle LeeftijdenDigitaal