Veiligheidsmaatregelen Cinéstar Waregem

Naar aanleiding van de gebeurtenissen in Brussel op dinsdagochtend 22 maart is er een verhoogde waakzaamheid.
Op politiebevel zijn bezoekers met rugzakken en grote tassen verboden in ons complex.
De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers is prioritair.

Onze excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip
Cinéstar Waregem 

Programmatie

Tini, Het Nieuwe Leven van Violetta
Vlaamse Versie

Tini, Het Nieuwe Leven van Violetta

NATIONALE PREMIÈRE
Film die het persoonlijke verhaal laat zien van de jonge Argentijnse actrice Martina 'Tini' Stoessel. Het was de populaire televisieserie Violetta die er toe heeft geleid dat haar persoonlijke verhaal in deze film is verwerkt. De film toont een kijk in het leven van 'Tini' die de wereld van Violetta achter zich laat en haar eigen vleugels uitslaat. Ze gaat als artiest op eigen benen een nieuw avontuur tegemoet in een sensationeel zomers avontuur dat zich in één eindeloze zomer afspeelt. In deze zomer wordt echt duidelijk wie ze eigenlijk is, zien we haar zelfstandig worden en ontpopt ze zich als artiest.
Do 5/05: 14:00 18:00
Vr 6/05: 14:00 18:00
Za 7/05: 14:00 18:00
Zo 8/05: 14:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Captain America: Civil War

Captain America: Civil War

Steve Rogers geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, dat probeert de mensheid te beschermen. Nadat een nieuw internationaal incident zorgt voor schade, groeit de politieke druk om een systeem op te bouwen waarbij de helden verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hun daden. Een regeringsorgaan wordt opgesteld om te bekijken wanneer gebruik gemaakt moet worden van de diensten van het team. De nieuwe status quo zorgt voor een breuk tussen de Avengers, terwijl ze de wereld ook moeten beschermen tegen een nieuwe en afgrijselijke vijand.
Do 5/05: 16:00 20:00
Vr 6/05: 16:00 20:00
Za 7/05: 16:00 20:00
Zo 8/05: 16:00
Alle LeeftijdenDigitaal
The Huntsman : Winter's War

The Huntsman : Winter's War

Theron schittert als boze Heks Ravenna, die haar goedaardige zus Freya (Blunt) verraadt met een onvergeeflijke daad: ze belet Freya om lief te hebben en maakt hiermee een ijzige kracht in haar los. Hierdoor brengt de ijskonigin tientallen jaren door in een afgelegen paleis in het Noorden en leidt ze een leger van jagers op om haar te beschermen. De enige regel waaraan de strijders zich moeten houden is dat ze zich niet mogen open stellen voor liefde. Terwijl een strijd om de macht escaleert tussen de twee koninginnen, komt Freya's beste jager Eric (Hemsworth) tussen hen te staan. Samen met zijn naaste strijder Sara (Chastain) - de enige vrouw die ooit zijn hart heeft veroverd - moet Eric Freya helpen haar zus te verslaan... of de kwaadaardige Ravenna zal eeuwig heersen.
Do 5/05: 16:00 20:00
Vr 6/05: 16:00 20:00
Za 7/05: 16:00 20:00
Zo 8/05: 16:00
Alle LeeftijdenDigitaal
The Jungle Book
ENGELS GESPROKEN - NEDERLANDSE ONDERTITELS

The Jungle Book

"The Jungle book" is de langverwachte live-action versie van het avontuur van Mowgli (Neel Sethi), het mensenkind dat werd opgevoed door een wolvenfamilie. De film werd geregisseerd door Jon Favreau ("Iron Man") en is gebaseerd op de tijdloze verhalen van Rudyard Kipling en geïnspireerd op de klassieke Disney animatiefilm. Mowgli realiseert zich dat hij niet langer welkom is in de jungle wanneer de beruchte en gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) zweert dat hij alles wat hij als een bedreiging ziet zal elimineren uit de jungle. Gedwongen om het enige 'thuis' dat hij ooit gekend heeft te verlaten vertrekt Mowgli op een spannend en bloedstollend avontuur waarin hij zichzelf zal ontdekken. Hij wordt tijdens zijn reis begeleid door zijn strenge mentor, panther Bagheera (Ben Kingsley), en de vrijgeestige beer Baloo (Bill Murray). Onderweg kruist Mowgli de wegen van andere junglebewoners die niet altijd de beste bedoelingen met hem hebben, zoals Kaa (Scarlett Johansson) - een python die met haar verleidende stem en blik het mensenjong zal hypnotiseren - en de gladde King Louie (Christopher Walken) die Mowgli probeert te overtuigen hem het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem te onthullen: vuur.
Do 5/05: 16:00 20:00
Vr 6/05: 16:00 20:00
Za 7/05: 16:00 20:00
Zo 8/05: 16:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Robinson Crusoe
Vlaamse Versie

Robinson Crusoe

De papegaai Dinsdag woont met een groepje dieren op een paradijselijk eiland. Hij droomt ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een woeste storm spoelt een vreemd wezen aan op het strand: Robinson Crusoe. Wantrouwig kijken de dieren toe hoe de nieuwkomer het ene rare ding na het andere bouwt. Maar Dinsdag staat helemaal open voor het avontuur: wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te raken!
Do 5/05: 14:00
Vr 6/05: 14:00
Za 7/05: 14:00
Zo 8/05: 14:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

Wanneer Po?s lang verdwenen pandavader plotseling opduikt, reist het herenigde duo af naar een geheim pandaparadijs om een heleboel hilarische nieuwe panda?s te ontmoeten. Maar wanneer de bovennatuurlijke slechterik Kai alle Kung Fu meesters begint uit te roeien, staat Po voor een schier onmogelijke taak ? een heel dorp vol grappige maar onhandige broeders trainen om de ultieme bende van Kung Fu panda?s te worden.
Do 5/05: 14:00
Vr 6/05: 14:00
Za 7/05: 14:00
Zo 8/05: 14:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Zootropolis
Vlaamse Versie

Zootropolis

De moderne zoogdierenstad Zootropolis is een stad als geen ander. Zootropolis bestaat uit een grote mengelmoes van leefomgevingen ( zo is er het warme Sahara Square en het niet zo warme Tundratown) waar alle dieren samen leven. Het is een plaats waar iedereen, van de grootste olifant tot de kleinste muis, zichzelf kan zijn. Maar wanneer Officer Judy Hopps aankomt, merkt ze al snel dat het niet zo simpel is om het allereerste konijn bij de politie te zijn. Ze is vastbesloten om zichzelf te bewijzen tegenover al haar grote en sterke collega's. Daarom grijpt ze de kans om een moeilijke zaak op te lossen met beide handen (of euhm, poten?), ookal moet ze hiervoor samenwerken met de sluwe, scherpzinnige vos: Nick Wilde.
Do 5/05: 18:00
Vr 6/05: 18:00
Za 7/05: 18:00
Alle LeeftijdenDigitaal