F.C. De Kampioenen 2 - JUBILEE GENERAL!

Bij Cinéstar te zien in avant-première vanaf zaterdag 24/10

Op zaterdag 24/10 en zondag 25/10 zullen wij in avant-première de nieuwe Kampioenen film vertonen! U kan alvast uw kaarten reserveren om zeker te zijn van uw plaats!

Reserveren

Programmatie

Hotel Transylvania 2
Vlaamse Versie

Hotel Transylvania 2

NATIONALE PREMIÈRE
Drac en zijn vrienden zijn terug! Dit keer met een wel heel schattige toevoeging aan de leukste monsterfamilie.
Za 10/10: 14:00 16:00
Zo 11/10: 14:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Pan (Vlaamse Versie)
Vlaamse Versie

Pan (Vlaamse Versie)

NATIONALE PREMIÈRE
Warner Bros. Pictures brengt Pan uit in de bioscoop, een live- action film over Peter Pan onder de regie van Joe Wright (Atonement, Pride and Prejudice). Pan biedt een nieuwe kijk op de oorsprong van de klassieke Peter Pan personages gecreëerd door J.M. Barrie. Dit actie- avontuur volgt het verhaal van een wees die wordt meegenomen naar het magische Neverland. Daar vindt hij vertier maar ook gevaren. Uiteindelijk ontdekt hij hier zijn lot, veranderen in de legendarische held Peter Pan.
Za 10/10: 14:00 16:00
Zo 11/10: 14:00 16:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Everest

Everest

Geïnspireerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van 's werelds hoogste berg te bereiken, laat Everest de indrukwekkende reis zien van twee verschillende expedities. De groepen worden tot hun uiterste grenzen gedreven door een van de heftigste sneeuwstormen ooit. Hun moed wordt getest door de wreedste elementen op aarde en de klimmers moeten vrijwel onmogelijke tegenslagen overwinnen, wanneer een levenslange obsessie verandert in een strijd om te overleven die je naar adem zal doen snakken. In het epische avontuur schitteren Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson en Jake Gyllenhaal.
Vr 9/10: 20:00
Za 10/10: 20:00
Zo 11/10: 16:00
Alle LeeftijdenDigitaal
The Maze Runner: Scorch Trials

The Maze Runner: Scorch Trials

In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.
Vr 9/10: 20:00
Za 10/10: 16:00 20:00
Zo 11/10: 14:00 17:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Ted 2

Ted 2

De grofgebekte teddybeer Ted heeft zijn vriendin Tami-Lynn ten huwelijk gevraagd en wil kinderen met haar hebben. Maar een rechter wil er niet aan geloven dat een teddybeer als vader kan volstaan. Ted trekt daarop vervolgens met zijn beste vriend John (Mark Wahlberg) naar het gerecht om te vechten voor zijn rechten, maar of dat een goed idee is?
Vr 9/10: 20:00
Za 10/10: 20:00
Alle LeeftijdenDigitaal
Minions
Vlaamse Versie

Minions

De Minions bestaan al sinds het begin van de evolutie. Van een geel eencellig organisme zijn ze uitgegroeid tot wezens met slechts één doel: het dienen van de meest ambitieuze schurken. Wanneer hun meesters vernietigd worden besluiten ze zich te isoleren van de wereld en te verkassen naar Antarctica. Ergens in de jaren zestig drijft het ontbreken van een leider hen echter tot waanzin. Ze besluiten daarom een nieuwe te gaan zoeken.
Za 10/10: 14:00
Alle LeeftijdenDigitaal