The Greatest Showman (Ladies Night)
B-Day @ Cinestar

Nu te zien

 • F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever

F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever

AVANT-PREMIÈRE
programmatie | trailer

Nieuws

 • Tentoonstelling 'Star Wars Identities' komt in 2018 naar Brussel

  De tentoonstelling 'Star Wars Identities: The Exhibition' strijkt van 2 april tot 2 september 2018 neer in Paleis 2 van Brussels Expo. Aan de hand van originele rekwisieten en kledingstukken, wetenschappelijke achtergrondinformatie en een interactieve ontdekkingstocht kunnen bezoekers het Star Wars-universum ontdekken.

  lees meer ...
 • Deze 10 nieuwkomers op Netflix wil je niet missen | December 2017

  It's Netflix time! Cinenews kiest voor jou elke maand de beste films en series uit die nieuw zijn toegevoegd aan het Netflix aanbod. Gedaan met urenlang scrollen door de filmprentjes. Gedaan met nieuwkomers checken en niet weten welke de moeite waard zijn. Laat je maandelijks verrassen door alweer een nieuwe batch vol met uren filmplezier. Pen gerust nog suggesties neer in de comments section hieronder. Keep Calm & Watch Netflix!

  lees meer ...
 • Belgisch regisseur Fabrice du Welz heeft het aan de stok met de Franse rapper Joey Starr

  Belgisch regisseur Fabrice du Welz heeft het aan de stok met de Franse rapper Joey Starr inleiding : Fabrice du Welz, regisseur van 'Calvaire' en 'Alleluia' rekent af met de Franse rapper Joey Starr. In Frankrijk is de ruzie tussen de twee sappig voer voor de media.

  lees meer ...
 • Johan Heldenbergh en Veerle Baetens op het podium van European Film Awards

  De Vlaamse acteurs Johan Heldenbergh en Veerle Baetens gaan zaterdag samen optreden tijdens de uitreiking van de European Film Awards. Ze mogen tijdens de show een nummer uit 'The Broken Circle Breakdown' brengen. Dat meldt de European Film Academy vandaag in een persbericht.

  lees meer ...
 • Opnames 'House of Cards' herbeginnen in 2018, zonder Spacey

  Netflix heeft een overeenstemming bereikt om de productie van het zesde en laatste seizoen van'House of Cards' begin 2018 te hervatten. Hoofdrolspeler Kevin Spacey zal niet meer van de partij zijn, zo bericht Variety.

  lees meer ...
 • Racismedebat rond Simpsons-personage Apu: "stof tot nadenken voor The Simpsons" (Hank Azaria)

  De reportage 'The Problem with Apu' bracht vorige maand een hevig debat op gang: is het Indiase typetje Apu uit The Simpsons gewoon een grappig stereotype, of ronduit racistisch? "Dit geeft The Simpsons veel om over na te denken", erkent stemacteur Hank Azaria in een gesprek met entertainmentsite TMZ.

  lees meer ...
 • Netflix-serie 'Mindhunter' krijgt tweede seizoen

  Streamingdienst Netflix heeft officieel een tweede seizoen besteld van de nieuwe misdaadserie 'Mindhunter'. Dat meldt entertainmentmagazine Deadline vandaag.

  lees meer ...
 • Thelma, een bovennatuurlijke thriller op Scandinavische postkaartachtergrond

  Joachim Trier, die eerder al grote successen behaalde in Cannes met Oslo, 31 august en Back Home (Louder Than Bombs), kiest ervoor om drama achterwege te laten en zich eerder toe te leggen op thriller en fantasie.

  lees meer ...
 • Verloving prins Harry: Meghan Markle verlaat tv-serie 'Suits'

  Actrice Meghan Markle verlaat de tv-serie 'Suits' en zal in het volgende seizoen niet meer te zien zijn in haar rol als Rachel Zane. De kersverse verloofde van de Britse prins Harry was al sinds het eerste seizoen een van de vertrouwde gezichten in de serie.

  lees meer ...
 • 4 releases in december om naar uit te kijken

  Om deze maand in te leiden, kozen we 4 titels uit waar wij enorm naar uitkijken.

  lees meer ...

Programmatie

Maandag 11 December
Er zijn geen voorstellingen op maandag 11 december.